عسل خام
عسل «خام» به کاهش قند خون و کلسترول کمک می کند
مطالعات جدید نشان میدهد که عسل طبیعی، بر خلاف اکثر شیرین کننده ها، در واقع برای سلامت قلب و عروق مفید می باشد. محققان دانشگاه تورنتو کانادا تاکید میکنند که شکر مصرفی خود را با عسل جایگزین کنید. آزمایشها نشان داد که عسل، گلوکز خون ناشتا (سطح قند خون با معده خالی)، کلسترول «بد» (LDL) و همچنین نشانگر بیماری کبد چرب را کاهش میدهد. ۸۰درصد عسل را انواع قندها تشکیل داده ولی « بجز فروکتوز و گلوکز، حدود ۱۵ درصد عسل از دهها قند کمیاب به عنوان مثال، ایزومالتولوز، کوجی بیوز، ترهالوز، ملزیتوز و غیره تشکیل شده است که نشان میدهد مزایای فیزیولوژیکی و متابولیکی زیادی از جمله بهبود پاسخ گلوکز، کاهش مقاومت به انسولین و افزایش رشد باکتریهای مفید برای سلامت روده را داراست.» «همچنین عسل حاوی بسیاری از مولکولهای زیست فعال از جمله پلی فنولها، فلاونوئیدها و اسیدهای آلی است که دارای مجموعهای از خواص دارویی از جمله اثر آنتیبیوتیکی، اثر ضد سرطانی، اثر ضد چاقی، محافظت در برابر آسیب رادیکالهای آزاد و کاهش التهاب و غیره هستند.» عسل خام دارای مجموعهای از مواد مغذی است که با پاستوریزه شدن (گرمای ۷۰درجه) مقدار آنها کاهش می یابد.
- - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
- - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
- - لطفا فارسی بنویسید.
- - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
- - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد